top of page

Peel
Fotona Er:YAG

Confident Woman

3 cups

Flour

1½ cups

Butter

Om behandlingen 

Fotona laserpeel brukes til glatte ut smårynker/ujevnheter i hudens overflate. Lett laserpeel bedrer hudens tekstur samt hudtone og egner seg godt for å gi huden en ny glød, for lette peelinger er det lite/ingen nedetid. For eldre hud med slapphet/rynker kan det være aktuelt med dypere peeling for å kunne glatte ut ujevnheter, her vil det naturlig være lengre nedetid. Ut ifra indikasjon brukes fraksjonert/hel flate peel.

Hvem passer behandlingen for?

Behandlingen passer for alle der det er ønske å bedre hudoverflaten, fjerne overfladisk pigmenteringer, glatte ut ujevnheter.

Før behandling

Området som skal behandles skal være beskyttet for sollys 2 uker i forkant av behandling, anbefales bruk av solkrem 50. Solbrun hud øker risiko for hyper/hypopigmentering. Det er ikke kontraindisert med laserpeel på sommeren sålenge god solbeskyttelse brukes før og etter behandling.

Behandlingen

Legekonsultasjon kan gjennomføres rett i forkant av behandling. Oppgi om du tar faste medisiner. Gravide behandles ikke. 

Tid: 30 min 

Det er ikke behov for bedøvelse, men det kan anvendes. Zimmer cooling system kan benyttes under behandlingen. Det er noe ubehag forbundet med denne behandlingen.

Antall behandlinger: 1 

Resultater: etter at huden er tilhelet - dvs noen dager til noen uker avhengig av hvor dyp peelingen er.

Varighet: Langvarig effekt ved vedlikehold.

Vedlikehold: 1-2 ganger i året kan være aktuelt, evt. vurdere Fotona 4D (inkluderer lett peel).

Etter behandlingen

Huden kan være lett irritert/noe sår/rød/hovenhet etter behandling, tar ofte noen dager til 1-2 uker med lettgrad små peeling av huden og rødhet. Som med alle laserbehandlinger er det risiko for: skade av hud, pigmenteringsendringer. Unngå kremer/oljer som kan irritere huden etter behandlingen. Bruk solkrem og unngå soling i 2 uker etter behandling. Kjøling av området kan lindre, sov med god putestøtte kan bidra til å redusere hevelse.

Pris

Lett laserpeel (refraksjonert/fullflate peel)        kr 2 500

Medium laserpeel (kombinert refraksjonert og fullflate peel) kr 4 500

bottom of page