top of page

Liplase
Fotona Nd:YAG & Er:YAG

Red Lipstick

3 cups

Flour

1½ cups

Butter

Om behandlingen 

Fotona Liplase er en skånsom og effektiv behandling for å øke volum i leppene/bedre små linjer som oppstår med årene. Behandlingseffekten kommer av kontrollert varme i hudlaget som stimulerer til økt kollagenproduksjon. Behandlingen brukes til foryngelse og/eller volumeffekt.

Behandling med Er:YAG Smooth mode, kan kombineres med Nd:YAG. Kan brukes til alle aldersgrupper. Behandlingseffekten er avhengig av hudens respons, med yngre hud oppnås ofte raskere og bedre resultater.

Hvem passer behandlingen for?

Alle som ønsker fyldigere lepper, bedre markert leppekant eller er plaget med smårynker rundt munnpartiet. Behandlingseffekten er gradvis og naturlig, passer både til menn og kvinner. Anbefales ikke på tatoverte lepper. Ingen injeksjoner.

Før behandling

Området som skal behandles bør beskyttes for sollys 2 uker i forkant av behandling. Solbrun hud øker risiko for hyper/hypopigmentering.

Behandlingen

Legekonsultasjon kan gjennomføres rett i forkant av behandling. Oppgi om du tar faste medisiner. Gravide behandles ikke. 

Tid: 30 min 

Det er ikke behov for bedøvelse, men det kan anvendes. Zimmer cooling system kan benyttes under deler av behandlingen. Det er lite ubehag forbundet med denne behandlingen.

Antall behandlinger: 3 

Behandlingsintervall: 3-5uker 

Resultater: nytt kollagen legges først 4-6uker etter stimulus, bedringen kommer gradvis, slutt resultat sees ca 6 måneder etter siste behandling.

Varighet: Langvarig effekt ved vedlikehold.

Vedlikehold: 1-2 ganger i året.

Etter behandlingen

Det er ikke noe nedetid med denne behandlingen dersom peel unnlates. Huden kan etter peel være lett irritert/noe sår/rød etter behandling, tar ofte noen dager med lettgrad små peeling av huden. Som med alle laserbehandlinger er det risiko for: skade av hud, pigmenteringsendringer. Unngå kremer/oljer som kan irritere huden etter behandlingen. Bruk solkrem og unngå soling i 2 uker etter behandling.

bottom of page