top of page

Smootheye
Fotona Er:YAG

Eyes and Brows

3 cups

Flour

1½ cups

Butter

Om behandlingen 

Fotona Smootheye er en skånsom og effektiv behandling for å stramme opp øvre og nedre øyelokk. Behandlingseffekten kommer av kontrollert varme i hudlaget som stimulerer til økt kollagenproduksjon. Behandlingen bedrer tungeøyelokk og smålinjer rundt øynene. 

Behandling med Er:YAG Smooth mode. Kan brukes til alle aldersgrupper. Behandlingseffekten er avhengig av hudens respons, med yngre hud oppnås ofte raskere og bedre resultater.

Hvem passer behandlingen for?

Slapp øyelokkshud, tungeøyelokk, smårynker. 

Før behandling

Området som skal behandles skal være beskyttet for sollys 2 uker i forkant av behandling, anbefales bruk av solkrem 50. Solbrun hud øker risiko for hyper/hypopigmentering.

Behandlingen

Legekonsultasjon kan gjennomføres rett i forkant av behandling. Oppgi om du tar faste medisiner. Gravide behandles ikke. 

Tid: 30 min 

Det er ikke behov for bedøvelse, men det kan anvendes. Zimmer cooling system kan benyttes under behandlingen. Det er noe ubehag forbundet med denne behandlingen.

Antall behandlinger: 3-4 

Behandlingsintervall: 3-5uker 

Resultater: nytt kollagen legges først 4-6uker etter stimulus, bedringen kommer gradvis, slutt resultat sees ca 6 måneder etter siste behandling.

Varighet: Langvarig effekt ved vedlikehold.

Vedlikehold: 1-2 ganger i året.

Etter behandlingen

Huden kan være lett irritert/noe sår/rød/hovenhet etter behandling, tar ofte noen dager til 1-2 uker med lettgrad små peeling av huden og rødhet. Som med alle laserbehandlinger er det risiko for: skade av hud, pigmenteringsendringer. Unngå kremer/oljer som kan irritere huden etter behandlingen. Bruk solkrem og unngå soling i 2 uker etter behandling. Kjøling av området kan lindre, sov med god putestøtte kan bidra til å redusere hevelse.

bottom of page